Promocje
Narożnik Ariana 138/225
Narożnik Ariana 138/225
2 459,00 zł 2 309,00 zł
szt.
Meblościanka Mumba XL grafit (LED)
Meblościanka Mumba XL grafit (LED)
1 200,00 zł 1 009,00 zł
szt.
Narożnik Balti 242/190
Narożnik Balti 242/190
5 499,00 zł 5 259,00 zł
szt.
Zestaw meblowy Aspin 1
Zestaw meblowy Aspin 1
3 719,00 zł 3 419,00 zł
szt.
Polityka prywatności
  1. Administratorem baz danych osobowych przekazywanych przez Konsumentów sklepu jest Sprzedający: Lusso24 Sp. z o. o z siedzibą: ul. Wały Jana III, 46-100 Namysłów, REGON 380078708 NIP 752-145-70-94 KRS 0000730429
  2. Sprzedający zobowiązuje się do ochrony danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku oraz ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 roku. Kupujący podając przy składaniu zamówienia swoje dane osobowe Sprzedającemu wyraża zgodę na ich przetwarzanie przez Sprzedającego w celu realizacji złożonego zamówienia. Kupujący ma w każdej chwili możliwość wglądu, poprawiania, aktualizacji oraz usuwania swoich danych osobowych.
  3. Zaakceptowanie niniejszej Polityki Prywatności jest jednoznaczne z akceptacją plików cookies. Pliki te są niezbędne do prawidłowego działania strony meble-lusso24.pl, a także mogą być używane do zbierania ogólnych statystycznych danych informacji o korzystaniu ze sklepu internetowego. Cookies są nieszkodliwe dla komputera i zawartych na nim danych. 
ZALOGUJ SIĘ
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl